Лакше малским путевима кроз Рибаре

Представници градске управе и Јавног предузећа Инфраструктура обишли су атарске путеве у МЗ Рибари. У овом мачванском селу, завршени су радови на шљунчењу малских путева укупне дужине осам километара.

До 500 хектара обрадивог земљишта, воћњака и пашњака, мештанима Рибара омогућен је лакши приступ. Кажу, да се малски путеви у атару њиховог села уреде, чекали су годинама. Између осталог, завршена је и деоница која у Рибарима раздваја атаре града Шапца и општине Богатић.

У три села овог дела Мачве, пошљунчено је близу 14 километара некатегорисаних путева. Град Шабац ће наставити са реализацијом инфраструктурних пројеката, и током читаве грађевинске сезоне радиће се на више поља. Шљунчење атарских путева обезбеђено је кроз средства којима располажу месне заједнице, а делом из буџета града.

Текст и фото: Славица Гајић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар