Кривична пријава против Зеленовића због лажи и измишљотина

Факсимил кривичне пријаве

У име Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу, повереник тог одбора др Бобан Бирманчевић поднео је кривичну пријаву против бишвег градоначелника Шапца Небојше Зеленовића, зато што је путем медија износио лажне вести и тврдње, на тај начин ширећи панику и теже нарушавање јавног реда и мира.

Зеленовић је путем медија „Нова“, 24. јула ове године, изјавио како је Вељко Беливук, наводно, „дефиловао по Шапцу у време предизборне кампање прошле године“, те да је, према његовим речима „ангажована мафија“ да би се, како је рекао, приводили сигурни гласови до биралишта.

Наведеним неистинама, Зеленовић је покушао да повеже организивану криминалну организацију, која је починила најмонструознија кривична дела са представницима републичке власти, као и власти у Шапцу. Лажи и измишљотине представио је као непобитну чињеницу, што је створило панику међу грађанима и озбиљно нарушило јавни ред и мир.

Зеленовић који ће остати упамћен по крађи буџета, куповини одборника и прекрајању изборне воље народа, беспризорно упире прст у Српску напредну странку тврдећи како представници државе и локалне власти имају сарадњу са извршиоцима најбруталнијих кривичних дела. Не само да тако дискредитује власт, већ и свесно и намерно, ствара неповерење у институције.

Српска напредна странка Градски одбор Шабац, јавно позива Зеленовића да коначно призна где се и када виђао са Беливуком. Наше претпоставке о криминогеним активностима Зеленовића и његовог ментора Душана Петровића, на жалост, обистиниле су се у потпуности, али нисмо могли ни да претпоставимо колико су далеко ти пипци отишли.

Не сумњамо да ће државни органи врло брзо разоткрити и клупко Петровићевих и Зеленовићевих криминогених помагача. Уколико се докази обезбеде, а сви су изгледи да хоће, они више никада не би смели да се препоручују за државне или било које функције.

Само коначни обрачуном са криминалцима ова држава, уз свог председника Александра Вучића, може сигурним кораком ићи напред.

(Извор: СНС Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар