fbpx

Комунално предузеће богатије за нову опрему захваљујући Граду (ГАЛЕРИЈА)

– Обећали смо нашим суграђанима да ћемо радити на побољшању услова у ЈКП „Стари град”, a улагање у нову опрему градског зеленила која је данас представљена на простору старе касарне само je један од корака ка том циљу. Реч је о набавци два велика трактора са додацима за чишћење снега и тарупирање, два мини трактора за кошење траве, три електро усисивача, као и четири самоходне косачице финансираним средствима Града Шапца – истакао је данас градоначелник др Александар Пајић.

Уз пет камиона и цистерну који ће стићи у наредна два – три месеца укупна вредност опреме износиће 204 милиона динара. Градоначелник Пајић каже да је „ово што данас видимо резултат датог обећања и потврда да се у нашем раду водимо принципима да оно што обећамо и испунимо“.

– Ми смо увек инсистирали да град буде лепши и чистији, али смо такође били свесни да ово предузеће није имало адекватне услове за квалитетно обављање рада на терену и поред великих напора запослених, што ће им ова механизација обезбедити. Опрема ће им у великој мери олакшати рад на уређењу зелених површина на подручју града. Њом ће технички капацитети ЈКП ,,Стари град” бити подигнути на много виши и озбиљнији ниво, што изискује ефикасније, квалитетније и лакше обављање комуналних делатности – навео је шабачки градоначелник.

Посебно је важно је истаћи да је целокупна механизација набављена без иједног динара кредита, а захваљујући добром пословању Града.

(Фото: Град Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар