Комунална милиција прекинула ђаволска посла с ковид журкама

Владимир Гвозденовић (лево) у друштву са Драганом Ђиласом

Комунална милиција у Шапцу je током викенда у једном локалу прекинула корона журку на којој је било двадесетак младих, пренели су синоћ београдски информативни интернет портали ало.рс, информер.рс и ембарго.рс. Милицајци су имали дојаву да се у кафићу, који им је од раније познат по кршењу мера, окупља група младића и девојака. Када су ушли у локал, затекли су двадесет једног малолетника којима је точен алкохол у време забране рада угоститељских објеката. Њих је било три пута више од дозвољеног броја у том простору и сви су били без маски.

Ало.рс, како се истиче, сазнаје да је “локал ‘La grotta’ у ком је прекинута корона журка у власништву љубимца Драгана Ђиласа, Владимира Гвозденовића”. “Према нашим сазнањима, цео Шабац га зове Влада Ђаво, а сада је испливала фотографија на којој је он у друштву Драгана Ђиласа. Изгледа да има пуну подршку Ђиласа, а онда заједничким снагама раде против свих прописаних мера које су донете зарад добробити грађана Србије”, наводи се у тексту са портала ало.рс.

Шабачка комунална полиција од петка до недеље радила је појачаним капацитетима. За то време обишли су 559 објеката. Поред поменутог, уочена су још сва прекорачења, и ту у селима, где су затекли отворену сеоску кафану и кладионицу.

(Фотографија: приватна архива; пренето са ембарго.рс)

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар