Јованов: Сви у Србији знају како су изгледали медији када је њима господарио Ђилас

Миленко Јованов (Фото: sabac.sns.org.rs)

Најприкладније би било да на Светски дан медија Драган Ђилас нађе одговарајућу мишју рупу, сакрије се у њу и чека док овај дан не прође. Ипак, будући да се ради о крајње безобзирном и бахатом тајкуну, он је овај дан искористио да обећа слободу медија чим дође на власт, истиче Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

Ђилас овим поново показује да бескрајно потцењује грађане Србије, јер сви у Србији одлично знају како су изгледали медији када је њима господарио Ђилас, али и да је ту слободу, о којој Ђилас данас говори, покојна Верица Бараћ назвала „заробљавањем медија“.

Зато је потпуно неприкладно, смешно и бескрајно лицемерно, да тајкун, који је преко продаје рекламног простора држао медије под својом шапом, који је постројавао новинаре и уреднике због фотографије, или текста који му се не свиђају, који је био власник новина ‘’Прес’’ и који и данас директно управља неким телевизијама, дневницима, недељницима и радио станицама, обећава било какву слободу медија.

Јер, шта ће следеће у том бескрајном лицемерју? Да обећа забрану изношења пара на Маурицијус?, упитао је Јованов.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар