Још један „фијат 500 Л“ стигао у Шабац

(Фото: Принтскрин)

У трећем извлачењу новог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи 2021“ додељено је пет аутомобила „фијат 500 Л“ и двособан стан у београдском насељу Земунске капије. Највреднију награду, стан добила је Вера Палушек из Бачке Тополе.

Срећне добитнике наградне игре „Узми рачун и победи 2021“, из базена у студију Радио-телевизије Србије међу 2.664.130 коверата, извукао је глумац Ђорђе Стојковић.

Добитници аутомобила „фијат 500 Л“ су Јавнаш Андриш – Бољевац, Милена Поповић – Бољевци на Ибру, Лука Петковски – Шабац, Александар Васовић – Крагујевац и Горан Јовановић – Београд.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и председница Комисије Станија Вишекруна.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. године, са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Наградни фонд наградне игре ове године је много већи него прошле, с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује чак 16 станова у Београду – 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на воид, као и 60 аутомобила „фијат 500Л“.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар