fbpx

Изванредна представа у Дому културе у Прњавору (ГАЛЕРИЈА / ВИДЕО)

Изванредно тeатарско остварење поклонио је синоћ глумачки ансамбл Аматерског позоришта Прњавор својим суграђанима у част Дана града Шапца. Драмски комад, комедија „Полтрон“, по тексту прослављеног Синише Павића, изведена је у препуној сали Дома културе у овом херој-месту, а публика је дуготрајним аплаузом, буквално овацијама, испратила актере са сцене.

Представа ,,Полтрон“ јесте комедија о односу улизице и генералног директора у некада типичном југословенском предузећу у којем влада нерад, јал и неодговорност… У фирми се одвија однос полтрона и генералног директора, атмосфера нерада између запослених и неодговорност, кроз овај однос откривају се разни негативни механизми који карактеришу стварност. У позадини главног тока приче открива се и приватни живот ових ликова који није ништа веселији од оног на послу…

На великој сцени у Прњавору синоћ су бриљирали: Зоран Катић, Снежана Станарчић, Жељко Мајсторовић, Драгутин Марковић, Наталија Крсмановић, Биљана Гегић, Драгана Јовановић, Зоран Бајић, Драгослав Пушкаревић, Јевтић Леонтије, Живанко Ерцеговчевић, Жељко Лукић и Синиша Лукић. Режију је потписао Драгутин Марковић, а организатор догађаја био је Дом културе у Прњавору на челу са директором Мариом Максимовићем.

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар