fbpx

Иван Исаиловић једногласно изабран за председника Општинског одбора СНС у Крупњу

На изборној Скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Крупањ, одржаној вечерас у просторијама те партије, за председника је изабран досадашњи повереник ОО СНС у Крупњу и председник општине Крупањ Иван Исаиловић, а кога су једногласно подржала 53 делегата.

Изабрани председник Општинског одбора СНС у Крупњу Иван Исаиловић захвалио се присутнима на указаном поверењу истакавши да ће и у наредним периоду наставити да ради на напретку и просперитету Крупња:

„Ово јесте одговорност и брига, али не сумњам и не бринем за будућност државе и сваког места у Србији све док следимо политику нашег председника Александра Вучића. Сигуран сам да ћемо суочени са изазовима радити још више и боље како би свим нашим грађанима обезбедили бољи и квалитетнији живот.“

Изборној Скупштини Општинског одбора Српске напредне странке у Крупњу присуствовали су и чланови главног одбора Српске напредне странке Бобан Бирманчевић и Жељко Марјановић.

Бобан Бирманчевић честитао је Исаиловићу на избору поручивши да је прва и велика победа овог одбора то што имамо једног кандидата и што смо као Општински одбор схватили и значај тренутка и ситуацију у којој се налази и СНС и држава Србија и да, управо, то јединство показује зрелост свих нас.

„Резултати протеклог рада у Крупњу су, итекако, видљиви и за сваку похвалу је то што је до сада општина Крупањ добила преко 140 километара асфалтираних путева“ – рекао је у свом обраћању господин Бирманчевић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар