Градски одбор СНС у Шапцу обележио 13 година постојања странке

ГО СНС Шабац је данас, поводом 13. рођендана странке, организовао дружење са суграђанима. Уз непосредан разговор, дељени су информатор странке и  пригодни поклони уз поруку да ће се и надаље радити у интересу свих грађана Србије.

Поводом тринаест година постојања Српске напредне странке Градски одбор у Шапцу организовао је дружење са суграђанима у пешачкој зони. Преданим радом и посвећеношћу од државе, која је до пре тринаест година била сломљена, до лидера у региону пређен је дуг пут.

– Тринаест поносних година.  Диван дан да честитам свим члановима  Српске напредне странке рођендан. Диван дан да  се подсетимо да смо  пре тринаест година започели  један тежак  и одговоран посао  који успешно радимо и који за резултат има  јаку и успешну Србију, јаког и успешног лидера. Србију која заиста има  светлу будућност.  Да је било тешко јесте . Да ли смо могли урадити  више вероватно.  У наредном периоду  потрудићемо се да то и урадимо.  Права прилика да свим нашим суграђанима, свим нашим члановима  пожелим  лепе и срећне тренутке у овој нашој лепој Србији,  а за ту срећну будућност  побринуће се Српска напредна странка  и Александар Вучић  – рекао је др Бобан Бирманчевић, повереник ГО СНС Шабац и народни посланик.

И овога пута уз непосредан разговор ослушнуте су жеље и потребе Шапчана.

– Искористили смо прилику да  изађемо и да  уз пригодне поклоне поразговарамо са нашим суграђанима.  Да видимо  шта они имају да кажу после тринаест година  постојања  и деловања Српске напредне странке и  шта су њихови предлози  за наредне дане. Буквално за наредне године имајући у виду  да ће ова власт, управо захваљујући тим грађанима, свакако потрајати  – истакао је др Бирманчевић.

Овом приликом дељени су информатор странке и пригодни поклони уз поруку да ће се и надаље радити у интересу свих грађана Србије.

Текст и фото: Оља Гавриловић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар