fbpx

Градоначелник Пајић: Шапчани ће бити део највећег скупа у историји Србије

Александар Пајић

„Успавани“ господине Кузмановићу,

Резултате Српске напредне странке у Шапцу, као градског руководства, подносимо свакодневно грађанима, јер су нам они и дали поверење. За све што сте урадили, грађани су на изборима 2020. године рекли шта мисле. Милијарду и петсто милиона дуга који сте оставили, довољно говори о начину на који сте руководили градом. Ваши ментори преко границе, управо преко вас, који их представљате, креирају лажи и шире мржњу.

Велика жеља за одлазак на скуп у Београд, 26. маја, је, поред осталог, и због партнерства републичке и градске власти, као и резултата које правимо у интересу грађана Шапца.

Сагласан сам да морате да шетате у тишини, јер су ваши лидери рекли и показали шта и како раде, па народ више не жели да их чује. Великом пажњом слушамо Александра Вучића, јер мудро говори, а обећања испуњава. Зато га људи цене и поштују, а знају да му је Србија на првом месту.

Док ваши истомишљеници прете прогонима по улицама, убиствима и говором мржње покушавају да наелектришу атмосферу, ми ћемо достојанственим скупом показати колико се воли и поштује Србија.
Пошто Вас чланови Ваше странке сматрају интелектуалцем, молим Вас да у писању саопштења обратите пажњу на следеће:

– Шапчана не може бити пуно (празно), већ много или мало;
– Аутопут се пише ауто-пут;
– …са којим се поносите, а треба којим се поносите;
– понека запета која је изостављена, као и отворени наводници који су погрешно написани.

Не замерите на добронамерним исправкама, јер као професор српског језика и књижевности треба да станете пред своје ученике. Пред малобројним члановима странке, већ други стоје уместо Вас.

Само гледајте највећи скуп у историји Србије и слушајте председника Вучића који ће 26. маја говорити у Београду.

Живела Србија!

Др Александар Пајић,
потпредседник ГО СНС Шабац и
градоначелник Шапца

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар