fbpx

Градоначелник Пајић: Шабац заједно са својом државом брине о пољопривредницима

(Фото: Град Шабац)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је са државним секретаром у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Јеленом Благојевић и директором Пољопривредне саветодавне стручне службе Шабац Милојем Драгојевићем разговарао о новим мерама које Министарство у наредном периоду припрема.

„Разговарали смо и о ближој сарадњи Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Града Шапца, као и о бољој координацији Одељења за пољопривреду и Пољопривредне саветодавне стручне службе. Министарство пољопривреде припрема еАграр као нови начин учешћа свих пољопривредних газдинстава у реализацији програма“, навео је градоначелник Пајић.

Према његовим речима, дигитализација ће допринети бржем, транспарентнијем и потпунијем учествовању свих пољопривредних газдинстава у датим мерама, а Град Шабац ће са још већим средствима у буџету за 2023. годину подржати своја села и све пољопривреднике.

„Заједно са својом државом бринемо о нашим пољопривредницима“, нагласио је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар