Градоначелник Пајић: Одборнички мандат се не враћа у ТВ наступима (ВИДЕО)

У емисији ,,Актуелно“ на регионалној РТВ ,,АС“ градоначелник Шапца др Алексдандар Пајић говорио је о скупу Окружног одбора Српске напредне странке који је организован у Шапцу и који је показатељ огромне подршке Шапчана свему ономе што СНС ради за грађане Србије.

Такође, било је речи и о манифестацијама које су организоване на територији града Шапца као што су Девети мегдан, Руже Липолиста, Сеоске олимпијске игре у организацији Спортског савеза Србије и незаобилазне коњичке трке на Шабачком хиподрому.

Градоначелник је говорио и о слабо посећеном протесту против Рио Тинта који је организован у Шапцу, расколу коалиције између Небојше Зеленовића и Душана Туфегџића и подсетио да се одборнички „мандат не враћа у телевизијским наступима, већ се такав захтев поднеси председнику Скупштине града“.

„Шокантно је што је господин Туфегџић на својој конференцији за новинаре говорио да поседује спискове људи који су куповали гласове за листу ,,Шабац је наш – Небојша Зеленовић“. Овде има доста посла за тужилаштво и судове и заиста се надам да ће тужилаштво реаговати и процесуирати одговорне“, нагласио је др Александар Пајић.

У емисији ,,Актуелно“ градоначелник је говорио и о Слави града, вакцинацији на територији Мачванског округа, пројекту за замену столарије и енергентске ефикасности, као и о ,,Симки“ из Врања која ће свој производни погон преместити у Шабац, посети италијанског амбасадора Карла Ло Каша, додели Видовданских награда… Погледајте комплетну емисију.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар