fbpx

Градоначелник Пајић: Настављамо даље на добробит грађана (ВИДЕО)

Др Александар Пајић (Фото: Принтскрин)

– Честитам свим кандидатима који су изабрани за савете месних заједница, јер борити се за своје село, место где живиш је нешто што је најзначајније и основ демократије. Оно што је најбитније је да су избори протекли без иједног јединог приговора и било какве примедбе у потпуно демократској атмосфери – нагласио је градоначелник др Александар Пајић у емисији „Актуелно“ РТВ АС.

Према његовим речима, на овим грађанским изборима мештани су могли да изаберу своје комшије, своје пријатеље, оне кандидате за које сматрају да ће највише допринети развоју села и да ће заједно са свим мештанима имати добре визије за оне ствари које треба да се ураде у њиховом месту у наредном четворогодишњем периоду.

– Од укупно 61 месне заједнице, сада су избори одржани у 56 и то је веома значајно, зато што се средства од повраћаја пореза на имовину грађана која износе више од 225 милиона на годишњем нивоу, а налазе у буџету града, враћају савету месних заједница на одлучивање из којих делегирају различите пројекте. Важно је да имамо законито решено питање одлучивања о сваком динару у буџету града који ће се трошити на пројекте савета месних заједница који су кандидовани и одобрени – додао је Пајић и нагласио:

– Грађани у месним заједницама сами одлучују о овим средствима и распоређују их на пројекте који су најбитнији за њихово село. Због тога је ових 470 људи изузетно значајно, јер ће у интересу својих месних заједница заједно са својим грађанима одлучивати који су то пројекти. Свих 470 људи је подржала Српска напредна странка којој и сам припадам. Настављамо даље на добробит свих грађана!

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар