fbpx

Градоначелник Пајић: Изузетно успешна недеља за нама, за историју града (ВИДЕО)

Др Александар Пајић (Фото: Принтскрин)

– Недељу за нама у Шапцу обележила су два догађаја која ће бити исписана у историји нашег града. Председник Вучић присуствовао је спајању новог моста преко Саве, једног од највећих капиталних пројеката Републике Србије. Све време смо говорили да морамо бити партнери са својом државом, да капиталне пројекте морамо радити на територији нашег града. То се сада и остварује. Ауто-пут Рума-Шабац, нов мост преко Саве и брза саобраћајница Шабац-Лозница у потпуности ће променити живот у нашем граду. Већ имамо наговештаје свега тога, јер убрзано продајемо парцеле у Северозападној радној зони, како домаћим, тако и страним привредницима. Још један долазак председника Вучића говори колико је овај пројекат важан како за град, тако и за државу. Ово ће имати немерљив допринос привредном развоју града Шапца. Заједно са својом државом од Шапца правимо Град будућности, истакао је синоћ у емисији „Актуелно“ на регионалној ТВ АС градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Спајање новог моста (Фото: Принтскрин)

Одговарајући на питања новинарке, он је навео да је завршетак још једног капиталног пројекта такође обележио прошлу недељу у нашем граду.

Комплекс отворених базена (Фото: Принтскрин)

– Шапчани су коначно добили комплекс отворених базена. Ово је заиста најлепши пројекат урађен откад сам на функцији градоначелника, а финансиран средствима из буџета града. Поносан сам што смо овај комплекс квалитетно урадили за мање од шест месеци. Иако многи нису веровали, доказали смо да испунимо оно што обећамо. Захваљујем се извођачима радова, шабачким фирмама ,,СЕТ”, ,,Ин Tехник”, ,,Југокоп” и осталим које су учествовале у реализацији овог пројекта. У претходној власти реконструкција затвореног базена трајала је десет година. Од кредита који су подигли за реконструкцију, садашња власт вратила је скоро половину, а плус смо урадили и комплекс отворених базена из сопственог буџета, без динара задужења. Имамо стабилан и никад већи буџет у историји града. Брижљиво водимо рачуна о буџету уз уважавање потреба својих суграђана. Од Шапца стварамо Град будућности – нагласио је градоначелник Пајић.

Погледајте комплетну емисију.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар