Град Шабац расписао јавни позив за решавање стамбених потреба избеглица

(Фото: Шабачки лист)

Град Шабац је расписао јавни позив за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица – куповину пет сеоских кућа са окућницом и доделу једнократне помоћи у грађевинском и другом материјалу – у оквиру Регионалног стамбеног програма, Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 9 – сеоске куће.

Позивају се сва избегла лица која немају решено стамбено питање да у периоду од 01.07. до 16.08.2021. године, поднесу Пријаву на Јавни позив. Рок за подношење пријаве тече од дана објављивања позива, а завршава се у року од 45 дана од јавног оглашавања.

Детаљан текст Јавног позива, подносиоци пријаве могу погледати на званичној интернет страници Града Шапца http://www.sabac.org/ кликом на ПДФ фолдер Javni poziv seoske kuće RHP 2021. Такође све додатне информације у вези са Јавним позивом могу се добити код повереника за избеглице у Одељењу за друштвене делатности Градске управе Града Шапца, на I спрату – канцеларија број 26, или позивом на број телефона 015/364 -120.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар