Град Шабац и градоначелник Пајић честитали првацима полазак у школу (ГАЛЕРИЈА)

Испред Града Шапца, градоначелник др Александар Пајић је данас у дворишту Основне школе ,,Јеврем Обреновић“ упутио искрене честитке и најлепше жеље свим шабачким ђацима првацима.

– Полазак у школу један је од најважнијих догађаја у животу сваког детета и наша дужност је да их у томе подржимо. Надам се да смо и поклонима које је Град Шабац поделио свим ученицима првог разреда, допринели том утиску. Данашњи пригодан програм у организацији Града Шапца поводом поласка ђака у први разред основних школа прилагођен је актуелној епидемиолошкој ситуацији. Сигуран сам да смо сви заједно делили најлепше емоције са ђацима који су били у дворишту Основне школе ,,Јеврем Обреновић“, а притом смо мислили на све шабачке ђаке прваке. Ђаци прваци, желим вам срећан полазак у школу! – истакао је градоначелник Пајић.

(Фотографије: ФБ страница Градоначелник Шапца)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар