fbpx

Глишић: Интереси грађана Србије су на првом месту

Дарко Глишић (Фото: Принтскрин)

Влада Републике Србије мора да одговори на сва питања и да их успешно реши, најбитније је имати најбољи програм у складу са изазовима који нас очекују, рекао је за „Ново јутро“ Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке.

Глишић је рекао да Србија мора у свим околностима у којима се тренутно налазимо да тражи свој пут, пут који ће гарантовати стабилност и мир за грађане.

Глишић је рекао да треба апеловати на штедњу, али да верује да ће држава успети да се избори за потпуно нормално функционисање и нормалан живот.

Глишић је рекао да се Србија окренула сама себи, води рачуна о својим интересима, да поштујемо и исток и запад, али да су ипак интереси грађана Србије на првом месту.

„Не заостајемо ни по једном питању, не стоји ни један пројекат, ни једна ставка из програма економског развоја није одложена, све наставља да функционише. За разлику од других који су ситуацију у свету користили као изговор да не раде ништа, Србија је показала да жели да ради и да се развија“, рекао је Глишић.

Глишић је истакао да од великих фраза и великих речи нисмо никада имали користи.

Глишић је рекао да је посао мандатара да изађе и саопшти имена министара, додаје да је сигуран да Ана Брнабић има апсолутну подршку у оквиру странке и да ће имати подршку да ће и све оно што предложи наићи на подршку у Влади.

„Никоме није загарантовано ни једно место, остаје тек да видимо ко ће бити на којој позицији, нећемо о томе да спекулишемо“, рекао је Глишић.

Коментаришући иницијативу „Отворени Балкан“, Глишић је рекао да је то пример како одговорни људи раде и функционишу, а да они који су неодговорни и мисле да их рат одржава на власти, гледају само како да направе немире и сукобе.

Курти мисли да ће наметањем страха да остане што дуже на позицији коју има, застрашујући наш народ доле, али наша политика је сасвим другачија, рекао је Глишић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар