Глишић: Грађани виде све добро што је до сада урађено у Србији

Дарко Глишић (Фото: Принтскрин)

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић је изразио наду да ће Србија наставити путем напретка након избора 3. априла  и да ће грађани препознати све оно добро што је до сада урађено у земљи. 

„Печеница се не припрема дан уочи Божића, па тако и ми нисмо неко ко ће да о свом програму говори последњих пар месеци пред изборе. Иза нас стоје наши резултати и то неће да види само онај ко то и не жели“, рекао је Глишић. 

„Некада је постојала потпуна неизвесност у Србији. Имали смо државу која је била на рубу колапса, државу у којој ништа није било сигурно. Властодршци су били све богатији, а грађани све сиромашнији и мислим да су се та времена заувек променила. Грађани би требало да се определе 3. априла за наставак градње своје будућности и даљег напретка Србије и у тих наредних пет година мислим да ће се ударити такви темељи у Србији да они никада више неће моћи да се врате у оно време у којем је била, а била је у времену мрака, безнађа, неизвесности…“, рекао је Глишић. 

„Војска је некада била јадна и бедна, сада је неупоредиво другачија ситуација. То је као небо и земља“, додао је Глишић. 

„Када се буде завршило ових десет ауто-путева који су у току изградње, видеће се колико је то променило слику државе и колико је то помогло људима да се брже крећу, колико је то помогло економији да буде ефикаснија и колико је то привукло људе који ће да дођу у Србију и да улажу у њу. Сваког дана се гради, купује… Људи улажу и одвија се одређена привредна делатност. Тај ланац кад се покрене то некако иде једно за другим“, напоменуо је Глишић. 

Извор: ТВ Хепи

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар