Глишић: Физичка елиминација председника Вучића крајњи је циљ оних који не могу да поднесу да Србија иде напред

Дарко Глишић (Фото: Принтскрин)

Физичка елиминација председника Србије је крајњи циљ оних који не могу да поднесу да наша држава иде напред, оцењује председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

Говорећи о планираном атентату на председника Србије Александра Вучића, Глишић је рекао да је пре око годину дана изјавио да крајњи циљ појединих центара моћи јесте физичка елиминација председника Србије.

„Оно што сам могао да саберем и изанализирам јесте да је физичка елиминација крајњи циљ оних који не могу да поднесу да Србија иде напред, да је постала регионална сила и да на недељном нивоу бележи резултате који је подижу на све виши ниво. Медији из суседних земаља питају се зашто у Србији могу да се отварају фабрике, да се граде путеви и зидају болнице, да се напредује, а у њиховим државама тога нема. Тако је схваћено да њихови лидери продају маглу грађанима, и то већ више деценија“, рекао је Глишић.

С тим у вези, напредак Србије схваћен је као напад на власт у државама региона.

Глишић закључује да је јасно да је Вучић стога засметао онима који су сматрали да им је власт недодирљива. Додаје да неке земље гаје и извозе криминал јер немају шта друго, док се Србија са мафијом брутално и одлучно обрачунала.

Он оцењује да је Звицер само извођач радова, а да би се клан направио и да би функционисао, морала је да постоји потпора служби безбедности.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар