Гајић: Зеленовић је за нас завршена прича

(Фото: Принтскрин)

„Предизбори се неће догодити. Са одржавањем предизбора се не слажу Странка слободе и правде, Демократска странка и Двери, а то су релевантне политичке организације“, изјавио је председник Правног савета Народне странке Владимир Гајић поводом предлога бившег градоначелника Шапца Небојше Зеленовића за одржавање предизбора у опозицији.

У разговору за телевизију Нова С он је Гајић је истакао да је одређивање кандидата на изборима аутономна ствар странака, а да грађани могу да гласају за те кандидате и странке и да им се прикључе. „Ако су странке лоше процениле кандидате, грађани ће одговорити и дати своје мишљење о томе на изборима“, рекао је Гајић.

Он је нагласио да је „Зеленовић је пре претходних избора нарушио јединство опозиције, изашао је на изборе и био је почишћен на изборима у Шапцу“, и да је очито да „Зеленовић има амбиције да излази на сваке изборе, без обзира на услове“.

Гајић је подвукао да Народна странка неће сарађивати са странкама које су изашле на изборе у јуну 2020. године.

„Зеленовић и ПСГ су за нас завршена прича. Народна странка о изборним условима разговара само у блоку са ССП, ДС, Дверима и још неким мањим политичким организацијама које су бојкотовале претходне изборе“, рекао је Гајић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар