fbpx

„Еликсир Зорка“ генерални спонзор шабачких ватерполиста

Компанија „Еликсир Зорка“ постала је генерални спонзор Ватеполо клуба „Шабац“, који ће од наредне сезоне наступати под именом ВК „Шабац Еликсир“. Потписивање споразума о генералном спонзорству обављено је данас у просторијама компаније. Уговор су потписали Стефан Комазец, директор Еликсир Зорке и Ненад Живановић, председник ВК “Шабац”. Ово је први пут у историји клуба да ватерполисти добијају генералног спонзора.

– Што се тиче Ватерполо клуба „Шабац“ потписивање уговора о генералном спонзорству је велика ствар. Поред тога што смо са „Еликсиром“ прве комшије, они су једна од наших најуспешнијих компанија. Надам се да ћемо заједно постати препознатљиви и још више напредовати у областима у којима радимо – каже Ненад Живановић, председник ВК “Шабац”.

Основни разлог за подршку ватерполистима јесу изванредни резултати постигнути у досадашњем периоду али и позитиван утицај на шабачку децу. Од 2015. године кроз бесплатну обуку пливања прошло је пет хиљада малишана и још хиљаду кроз комерцијалну обуку. Данашњи уговор ће члановима ватерполо клуба помоћи да сарадњу са будућим спортистима подигну на виши ниво. “Еликсир” је већ две године генерални спонзор и шабачког РК “Металопластика”.

– Велико нам је задовољство због успостављања ове сарадње. Нама је веома битно са имамо добру сарадњу са локаланом заједницом. Оно што спаја ова два клуба са којима ми сарађујемо јесте масовност, огроман број деце Шапца се бави спортом захваљујући њима – изјавио је Стефан Комазец, директор „Еликсир Зорке“.

Ватерполисти су овом приликом погледали изложбу посвећену историјату ХИ “Зорка Шабац”, уз презентацију рада компаније и обилазак фабричког комплекса.

Текст и фото: Данка Ловчевић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар