fbpx

Економска у Шапцу прославила Светог Саву (ГАЛЕРИЈА)

Запослени у економској школи „Стана Милановић“ у Шапцу данас су прославили школску славу „Светог Саву“. Обележавању славе и свечаном сечењу колача присуствовали су градоначелник Шапца др Александар Пајић, запослени, професори у пензији, представници града и пријатељи ове просветне установе.

– Сваког 27. јануара је изузетна част да угостимо пријатеље школе и некадашње запослене. Наша школа је отвореног срца и душе, пошто смо у згради задужбине а то значи да смо наставили доброчинитељски пут. Посебно је важно што смо овом приликом доделили девет јубиларних награда, истакла је Соња Мијатовић Јокић, директорка школе.

Ана Јовановић, професорка економске групе предмета, добила је јубиларну награду за 10 година рада у овој образовној установи: – За мене је ово посебан дан као и за остатак колега. Мени је посебно драго што сам ја похађала ову школу у којој и радим.

Економска школа као један од стубова образовања у Шапцу, за 2023. годину има бројне планове. Поред редовних учествовања на такмичењима у региону и држави, надају се да ће се остварити у улози домаћина једног од републичких такмичења.

Текст и фото: Данка Ловчевић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар