fbpx

Др Бобан Бирманчевић државни секретар Министарства привреде

Др Бобан Бирманчевић

На данашњој седници Владе Републике Србије, др Бобан Бирманчевић изабран је за државног секретара у Министарству привреде Републике Србије. Бирманчевић је доктор економских наука, а донедавно је био руководилац Радне јединице „Телекома“ у Шапцу, као и повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу. Био је посланик у три сазива Народне скупштине Републике Србије. Симпатизери и чланство у Шапцу препознају га као једног од највреднијих функционера СНС-а и сматрају га веома заслужним за победу на локалним изборима 2020. године.

„Значајна функција државног секретара у Министарству привреде Републике Србије даје ми снагу и елан да наставим да радим као и до сада. Немам намеру да напустим Шабац и шабачки Градски одбор СНС-а, а трудићу се да увек имам слуха за потребе обичних људи. Странка је важна, али чине је управо обични људи, вредни активисти. Велику захвалност дугујем њима и СНС-у, на челу са нашим председником Александром Вучићем и трудићу се да испуним њихова очекивања“, истакао је Бирманчевић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар