Ђукановић: Грађани имају право да знају одакле Шолаку новац

(Фото: sns.org.rs)

Владимир Ђукановић, члан Председништва Српске напредне странке је рекао да му је жао Саутемптона, након што је овај клуб Премијер лиге купио Драган Шолак и додаје да ће завршити у бетон лиги.

Ђукановић је истакао и да су овај клуб преузели власници који воле да отимају, али и да грађани имају право да знају одакле Шолаку новац. Подсетио је и како је Телеком Србија право на пренос Премијер лиге купио за 6 година, док Шолак у свим државама у којима послује тражи само рупе у закону.

„Жао ми је Саутемптона с обзиром на то какве су га газде узеле, ако волите да отимате, а не волите да улажете, верујем да ће то бити врло брзо нека бетон лига. Наравно да грађани имају право да знају одакле новац. Да, Телеком је дао новац за 6 година Премијер лиге, а овај човек је зликовац, јер у свим државама апсолутно не улаже динар, већ тражи рупе у закону, из Луксембурга емитује своје канале, шта све не ради и каже: „Ја сам велики бизнисмен“, то може свако. Извлачиш наше паре, ти си за затвор. Трагично је што овај није у затвору“, рекао је Ђукановић.

Ђукановић је затим показао и графикон, а онда подсетио грађане Србије, да је Шолаков СББ држао 54 одсто тржишта. Каже и како се Шолак редовно жали на наводну диктатуру, а преко својих ТВ канала и портала, напада председника Србије Александра Вучића.

Подсетио је и како је Шолак почео да напада, након што му није пошло за руком да преузме Телеком Србије.

СББ је држао 54 одсто тржишта. Стално се жали на диктатуру, а он је власник преко 28 портала и телевизија. Готово све медије држи у Хрватској, зато одатле нападају Вучића. Сви ови што нападају Телеком су Шолакови. Хтели су да преузму Телеком, Прву телевизију и Б92 и када им то није пошло за руком, кренула је кампања. Навикли су само да отимају“, рекао је Ђукановић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар