Дилема која је запалила ФБ: Врапци у Грчкој (ни)су промашена тема

(Фото: ФБ)

Објава у ФБ групи Live from Greece једног родитеља, наишла је на море коменатра али и доказала колико емпатије имају пратиоци и чланове групе. Наиме, објава која се не односи попут већине у овој групи на цену смештаја, топлоту мора или попуњавање ПЛФ обрасца, помоћи ће једној ученици четвртог разреда основне школе да учитељици докаже да је у праву!

Ево објаве која је за кратко време страницу напунила коментарима:

“Поштовани пријатељи, треба нам помоћ. Ситуација је мало комична. Дете је писало писмени и навело нешто у вези тога како воли цвркут врабаца ујутру у Грчкој, а њена учитељица тврди да у Грчкој нема врабаца. Није остало на томе, него јој то скоро сваки час спомиње како је промашила тему. Ја вас најлепше молим, ко је у Грчкој, да нам слика врапце негде поред мора, на плажи, јер дете не може да дочека летовање па да слика сама и докаже постојање истих.”

Објаву је написала мајка девојчице, а као одговор добила је мноштво фотографија на којима су врапци крај мора, на плажи, стенама… послатих са различитих дестинација на којима се тренутно налазе српски туристи. Поруке се своде на то да ученица све то покаже учитељици. У суштини, па шта и да јесте? Дечија машта никако није „промашена тема“.

Славица Гајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар