Девети Мегдан одржан синоћ у Шапцу (ВИДЕО)

(Фото: Град Шабац)

Велики спектакл за све љубитеље борилачких спортова, 9. Мегдан по реду, одржан је синоћ на Тргу шабачких жртава. Шапчани су имали прилику да уживају у девет одличних борби, али и да виде једног од најбољих бораца свих времена, Бигфут Силву. Градоначелник Шапца др Александар Пајић рекао је да се нада да ће Шапчани имати прилику да и у наредном периоду уживају у сличним спортским манифестацијама.

„После дужег времена, епидемиолошке мере су попуштене, и организовали смо овакав догађај. Надам се да су Шапчани уживали и да ћемо и у наредном периоду одржавати сличне манифестације. Шабац је одувек био град спорта и великих шампиона, а ми ћемо се трудити да тако и остане”, рекао је градоначелник Пајић. На 9. Мегдану учествовао је и Шапчанин Саша Јанковић. Спектакл борилачких спортова из Шапца био је емитован у преко 40 земаља.

Погледајте и наш видео прилог.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар