Глишић одговорио Ђиласу: Опет ширите лажи, никад пунију „Арену“ видећете 27. новембра

Дарко Глишић (Фото: sns.org.rs)

Пошто је тајкунски портал „Директно“ објавио вест, која је код њих увек лаж, да Српска напредна странка одлаже Скупштину странке јер не може да напуни Арену, морам да одговорим њима и њиховом власнику Драгану Ђиласу, каже Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке.

Српска напредна странка је одложила своју Скупштину јер има одговорност према сваком грађанину ове земље, и док епидемиолошка ситуација не покаже знакове смиривања не желимо ничији живот да ризикујемо.

Како изгледа пуна Арена, никада пунија, тајкун Ђилас и његови запосленици имаће прилику да виде 27. новембра.

А вама, којима ништа није свето, вама који псујете мајку, вређате децу, прогањате и проклињете сваког ко другачије мисли, вама људски животи не значе ништа.

Ви навијате да сваки дан буде што више мртвих како би уграбили неки политички поен, ви Србији желите све најгоре како би из тога, ви лопови и лажови, испливали на власт.

Драгане Ђиласе, твоје природно окружење су Марко Смрдојковић, по занимању псовач мајке, Мариника Пинокио Тепић која дрогира кокошке, кум Млађа ортак у лоповлуку и још неколико зависника од твог дебелог новчаника.

Власник си медија и народних 619 милиона евра расутих по рачунима широм света али ниси више власник Србије и то више никада нећеш бити.

Зато престаните да ширите неистине, Арена ће  крајем новембра бити дупке пуна људи који желе Србију будућности а не Србију прошлости.

Жив ми био па видео, а надам се у својим медијима и објавио.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар