БУДА ЗАЛУДА С ЖЕНОМ АНТИВАКСЕРКОМ НА МОСТУ: Павловићи, платите порез, не малтретирајте више Шапчане!

(Фото: Принтскрин)

Докле ће лажни еколози да малтретирају грађане Шапца? Њих тридесет, можда и мање, блокирало je данас мост преко Саве, спроводећи сулуду идеју политичког лузара, губитника прошлогодишњих локалних избора Небојше Зеленовића, који је умислио, или га је, биће пре, неко преварио да се на овакав начин може поново докопати власти. Како бре, када је народ јасно – оловком, на најдемократскији начин – показао да га неће, и када га је сваки из колоне, данас пред мостом на силу заустављених путника, још једанпут сочно опсовао!

Маске су, наравно, одавно пале и свима је јасно да је наводна брига за бољу животну средину само јадна флоскула Небојше Зеленовића, сестара Ловрин, Зорана Ненадовића Кине, новинара Драгана Ераковића, адвоката Будимира Павловића… свих оних из офуцаног политичког шешира Душана Десет посто Петровића, а који су пуних двадесет година лагодно живели на народној грбачи. Да, добро сте прочитали – Будимира Павловића, бившег председника Градске изборне комисије!

Мало је било Буди Заблуди или Залуди, свеједно, што је месецима малтретирао грађане Шапца, измишљањем разноразних глупости и понављањем у недоглед избора које су његови политички патрони Петровић и Зеленовић, све са булументом коалиционих партнера, још у првом кругу глатко изгубили од Српске напредне странке, већ се и данас довукао до моста. И то, све са женом Весном, пропалом одборничком кандидаткињом са поражене листе Небојше Зеленовића, кажу у граду – опаком антиваксерком.

Каква то невоља тера остарелог адвоката да са супругом, такође пензионерком, „јарца“ по новом шабачком мосту? Нада умире последња, наводе литерате, а чему ли се нада Буда Залуда Павловић? Није тешко одгонетнути: истом оном што су му већ обећали Душан Петровић и Небојша Зеленовић када су га наместили да председава ГИК-ом и учини све потребне неподопштине да би онемогућио победу Српске напредне странке – да ће му, чим се докопају власти, бити опроштен порески дуг од преко 10 милиона динара!

Мало ли је?

Ал’ не иде то тако Павловићи. Него лепо, руке у сламарицу, па измирите дуг држави. А грађане Шапца пустите да на миру путују. Немају они ама баш ништа с вашим тајним договорима с Петровићем и Зеленовићем.

0 коментар
2

Прочитајте још

Оставите коментар