Брнабић: Огромна агресивност дела опозиције груписане око Јеремића и Ђиласа

Ана Брнабић (Фото: sns.org.rs)

Председница Владе Репубике Србије Ана Брнабић оценила је као озбиљан инцидент данашњи долазак представника Народне странке на челу са Вуком Јеремићем на радно место Александра Вучића у намери, како је рекла, да га линчују, јер сигурно нису дошли са њим да разговарају.

Брнабић је рекла да се најпре насмејала на „циркус“ који изводи тај део опизиције, а када се остави шала по страни, каже да је то био озбиљан инцидент, позив на линч који су данас дошли да спроведу представници Народне странке и ствар којој се некако мора стати на пут.

Брнабић је оценила да један део опозиције груписан око Јеремића и Драгана Ђиласа и њихових политичких истомишљеника константно показује огромну агресивност, обећава реваншизам, прети људима на најприземније и најстрашније начине, вређају и обећавају да ће практично линчовити све заједно са грађанима који подржавају Српску напредну странку и Вучића.

„Онда се данас десила невероватна ствар, а то је да је Јеремић са својим пајтосима дошао испред Председништва, на радно место председника Републике, да га линчује, то су и најавили. Дошли су ваљда физички да се са њим обрачунају“, рекла је Брнабић.

Навела је да је и сам Јеремић признао да је Вучић њима рекао да је сишао сам, да нема обезбеђење, да га туку и да се обрачунају са њим, али само да не прете осталим грађанима и члановима странке.

Брнабић је рекла да је Јеремић рекао да са Вучићем неће да разговара ни о чему, па чак ни о изборним условима.

„Они желе да причају са европским представницима о изборним условима, не желе са председником Србије. Нису отишли данас тамо да разговарају“, рекла је Брнабић.

Сигурна је, каже, да ће њима Вучић дати адекватан одговор и то већ сутра.

„Тај одговор ће бити онакав какав најбоље зна да да, а то је отварање нових радних места и фабрике у Рудној глави, доделом стипендија најтелентованијим младим људима, отварањем атлетских стадиона“, навела је Брнабић.

Верује и да ће грађани дати свој одговор оваквој политици бахатости, агресивности, мржње, реваншизма, претњи и увреда тог дела опозиције за коју каже да, осим тога, нема план и програм.

(Извор: sns.org.rs)

Прочитајте још реакција на упад дела опозиције у Председништво Србије.

ВУЧЕВИЋ: ЈЕРЕМИЋ, СОЛУНАЦ И ГАЈИЋ ПОКАЗАЛИ КАКВЕ СУ КУКАВИЦЕ

МИХАЈЛОВИЋ: УЛИЧАРСКА ПОЛИТИКА ВУКА ЈЕРЕМИЋА

ВУЈОВИЋ: ЈЕРЕМИЋ И ЕКИПА ДЕМОНСТРИРАЛИ САМО СОПСТВЕНИ КУКАВИЧЛУК

НЕДИМОВИЋ: ЖАЛОСНО НА ШТА ЈЕ СПАО ЈЕРЕМИЋ

ВЕСИЋ: ВУЧИЋ ПОКАЗАО КАКО СЕ ХУЛИГАНИМА И НЕРАДНИЦИМА СТАЈЕ НА ЦРТУ

ГОЈКОВИЋ: ЈЕРЕМИЋ НУДИ САМО ПОЛИТИКАНСКЕ ПЕРФОРМАНСЕ

МАЛИ: ЈЕРЕМИЋ СЕ ПОНАША КАО ХИСТЕРИЧНИ ПРОВОКАТОР

ЂОРЂЕВИЋ: ЈУНАЧИНЕ И МОРАЛНЕ ГРОМАДЕ ДОБИЛИ СУ ОНО ШТО И ЗАСЛУЖУЈУ

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар