fbpx

Бранислав Маловић: Нема несреће на којој опозиција није покушала да профитира

Бранислав Маловић

Поводом најављених протеста у понедељак од опозиционог блока српске политичке сцене огласио се и члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Маловић.

Његову изјаву преносимо у целости:

„Од поплава 2014. године преко Ковида, па до ове тешке трагедије која је у два дана задесила Србију маја 2023. године, српска опозиција није пропустила ниједну прилику да профитира на било којој несрећи која нас је задесила. И сваки пут за све им је био крив систем и они на његовом врху.

Једва су дочекали да на националној трагедији организују некакве протесте не би ли бар мало масовније изгледала њихова бедна слика опозиционог деловања. Сигурно ће се народ обрадовати да види Бошка Обрадовића, Срђана Миливојевића, Мирослава Алексића и осталу клику како лешинари над трагедијом која би морала да нас уједини уместо да се на њој скупљају најјефтинији могући политички поени. Данас нам памет просипају на друштвеним мрежама они који су опљачкали Србију и у чије време су настали најозлоглашенији криминални кланови очекујући да ће народ поверовати да су се променили или да су заборављена њихова недела.

Да се одговорност разних Алексића и Миливојевића утврђивала на време они би одавно били лишени слободе али су на време спровели реформу правосуђа да би позиционирали оне који ће им сачувати слободу.

Србија ће из ове трагедије изаћи јединствена са наученим лекцијама али опозицији и њеним глупостима никада краја. Понедељак је дан када ће њихов циркус доживети нови фијаско јер своје прљаве представе играју на темељима истинске трагедије која сваког нормалног човека у овој земљи чини рањивим.“

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар