Бирманчевић: Зеленовићу је правосуђе независно само ако њега не дира, а изборни услови фер само уколико он побеђује

Бобан Бирманчевић

Сви учесници политичког живота морају да сносе одговорност за своја дела, али и за своје речи, па тако не чуди што је и председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић коначно позван на одговорност због својих вербалних испада, наводи у саопштењу за јавност народни посланик и повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу др Бобан Бирманчевић

Подсећам да је Српску напредну странку, највећу политичку организацију у Србији, упоредио са злогласном Националсоцијалистичком партијом Немачке, чиме је све чланове Српске напредне странке ставио у исти кош са зликовачким режимом. Лично сам тада против њега, поднео кривичну пријаву, а кап која је прелила чашу били су кукасти крстови које је цртао на друштвеним мрежама.

Такав човек, на жалост, био је градоначелник једног од највећих градова Србије – Шапца, што се никада више не сме поновити.

Као директни учесник свих политичких догађаја у Шапцу у последњој деценији, ја осећам дужност да подсетим грађање Србије и Шапца на неколико ствари о бившем шабачком градоначелнику.

Зеленовићу је правосуђе независно само уколико процесуира његове политичке неистомишљенике и допушта му да бесконачно понавља изборни процес;

Зеленовићу су изборни услови фер и одговарајући само уколико он побеђује;

Зеленовић прећуткује да је његов активиста из Варне, пред Тужилаштвом у Шапцу признао дело куповине гласова само да би заштитио њега, као тадашњег градоначелника;

Зеленовић прећуткује и да је застарео случај када је осуђен због махинација са буџетом града за 5 милиона евра, што је открила Државна ревизорска институција.

Било би још много шта да се набраја, али знам да грађани то не желе више да слушају. 

Све што људи у Србији желе је просперитет за њих и њихову децу, а они знају да се томе могу надати само уз Владу Србије и председника Алесандра Вучића.

Све остало пука је демагогија, а Небојша Зеленовић и његови партнери из такозване опозиције заувек су отишли у историји, јер је народ тако рекао на изборима. Тај исти народ је Зеленовић поредио са члановима националсоцијалистичке организације. Нека му служи на част – истиче др Бобан Бирманчевић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар