Бирманчевић: Зеленовић ће да краде чим му се укаже прилика

Бобан Бирманчевић

– Уместо да признају дебакл на изборима, представници српске опозиције упорно траже замерке у изборним условима, због чега су стигли и до Брисела. Међу најгласнијима је фришки шабачки опозиционар, бивши градоначелник Небојша Зеленовић, који је недуго пошто је вољом народа изгубио власт, „прекречио“ себе и своју Заједно за Србију у некакву еколошку странку и почео да крстари по Србији и лаже народ. Грађани у Србији му не верују па је са екипом скокнуо до Брисела, где ће по старом обичају да измишља и машта о некаквој огромној подршци бирача – истиче посланик СНС-а у Скупштини Србије др Бобан Бирманчевић.

– Подсећам вас да смо, у сред изборног процеса у Шапцу прошле године, слушали снимке са страначких договора Заједно за Србију,  где лично Душан Петровић „подучава“своје  активисте да ни случајно не смеју допустити представницима СНС да прилазе изборном материјалу, односно гласачким листићима. Јавност је била згрожена чињеницом да се људима из СНС-а не дозвољава ни да приђу гласачким кутијама! Е то је та чувена шабачка демократија. Сећате ли се шефице бирачког одбора из редова ЗЗС, на изборном месту у Шипурским ливадама како сама за столом броји већ пребројане листиће, док је члановима бирачког одбора из СНС-а дозвољено само да посматрају и то са удаљености од више метара?!

Сећате ли се препоруке из Заједно за Србију, коју је такође чула целокупна српска јавност, да се члановима бирачких одбора из СНС-а стави „лексилијум“ у јутарњу кафу како не би могли да прате дешавања на биралишту?

Такви су били изборни услови у Шапцу у Зеленовићево време,  а после свега што се догађало, постало је јасно зашто је напустио такозвану бојкот-опозицију и изашао на изборе, уверен у победу своје странке. Био је спреман да украде Шабац! Упозоравам европарламентарце и све  стране факторе заинтересоване за изборне радње у Србији, као и све учеснике нашег политичког живота, да ће Зеленовић да краде чим му се укаже прилика. Немојте да вас завара његово заклињање у правду и поштење, јер он за ментора има Душана Петровића, човека познатог под надимком „10 посто“, који је још 2008. увежбавао паклени план крађе избора.

Те сада већ давне године, Петровић је на локалним изборима у Шапцу, понављао гласање на низ биралишта,  да би преко цензуса пребацио мале коалиционе партнере. И за 2020. спремао је исти сценарио, али СНС је победила захваљујући огромној подршци народа. Ту подршку коју смо, са председником Александром Вучићем, завредели несебичним радом, нико не може ни да отме, ни да украде. Па чак ни господа са процентом у надимцима – наводи Бирманчевић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар