Бирманчевић: Убедљива подршка Српској напредној странци (ВИДЕО)

Бобан Бирманчевић (Фото: Принтскрин)

Народни посланик и повереник Градског одбора Српске напредне странке Шабац др Бобан Бирманчевић синоћ је гостовао у емисији “Актуелно” регионалне ТВ „АС“.

Говорећи о актуелним темама овом приликом је истакнуто да према последњем истраживању јавног мњења Српска напредна странка има убедљиву подршку грађана Србије чему је допринела политика просперитета коју води председник Александар Вучић.

– Захваљујући резултатима, ономе што је урађено, према истраживањима Српска напредна странка има 58 одсто подршке бирачког тела. То потврђује да су и Александар Вучић и држава Србија и коалиција на добром путу – истакао је Бирманчевић.

Девастирање и приказивање Србије у лошем светлу од стране опозиционих странака показатељ је њихове немоћи.

– Ти људи нису права опозиција. Права опозиција би била она која ради нешто што има смисла, што је рационално и што има упориште код грађана. Немају идеју, немају визију за лепу и успешну Србију тако да очекујем још већу подршку на следећим изборима када је у питању Српска напредна странка – додао је Бирманчевић.

Странка Небојше Зеленовића “Заједно за Србију” према тим истраживањима прави је пример покушаја да без подршке грађана задржи неку функцију, да се домогне било какве власти.

– Небојша Зеленовић у овом тренутку не налази се нигде. Отприлике на нивоу статистичке грешке. Једноставно не постоји. Не постоји нико у Србији ко ће подржати Небојшу Зеленовића, његову политику лажи и превара, уцена и свега онога што га је красило. Небојша Зеленовић, као неко ко представља политику Душана Петровића, нема подршку. Нема га у статистици јер је подршку изгубио у Шапцу. У Београду, Нишу, Ваљеву на први поглед могао је неког и да превари и да слаже што му је то основни аргумент у опхођењу са људима. Али време је показало, после годину дана промене власти у Шапцу, Небојша Зеленовић на политичкој сцени не постоји – додао је Бирманчевић.

Појављивањем у опозиционим медијима, вређањем, нападима на председника Александра Вучића или било кога из Српске напредне странке, прећењем, не значи да Зеленовић има подршку народа, закључио је Бирманчевић.

Погледајте цело гостовање др Бобана Бирманчевића на регионалној ТВ „АС“.

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар