Бирманчевић: Сваки нови дан у Србији доноси нове победе!

(Фото: Принтскрин)

У име свих оних који мисле добро нашој деци, у име праведне и поштене Србије, у своје лично име апсолутна подршка председнику Александру Вучићу у борби за Србију. Борба за Србију и сваког грађанина, за свако место у Србији са једне и борба против корупције и криминала са друге стране основни су циљеви Александра Вучића за које има апсолутну подршку, истиче др Бобан Бирманчевић, народни посланик у Скупштини Србије.

И док Ђилас и екипа његових плаћеника „само да пређемо цензус“ лаже, уцењује и прети, измишља афере и замишља да их неко подржава председник Александар Вучић ради све супротно од тога. На сваку њихову лаж одговор је истина.

Истина о новој, лепшој, успешнијој и што је најбитније поштенијој Србији. Ако неко од њих не верује позивам их да изађу из студија њихових плаћених телевизија и стану на нове мостове и ауто путеве и кажу себи и грађанима да то не постоји. Нека изађу до нових фабрика и постројења и кажу да ни то не постоји. Нека дођу до Београда на води и покажу да то није истина.

На претње Александар Вучић одговара још жешћом и отворенијом борбом против криминала и корупције. Сви они који су радили и раде поштено немају разлога за бригу али сви они који су радили непоштено, сви који су се дрзнули да краду од наших грађана нека буду свесни да нема заштићених и да ће сви они одговарати у складу са законом.

Лудачки напади на породицу председника Александра Вучића представљају напад на здрав разум и директан су доказ отворене мржње према свему што ради човек који има апсолутну подршку грађана Србије. Кључни проблем Ђиласа и екипе „само да пређемо цензус“ је управо у томе што грађани Србије знају ко је ко и ко шта ради за Србију.

На сваку измишљену аферу одговор је још већи број инвеститора, нових пројеката и нових радних места.

И све оно што су Ђилас, Тадић, Јеремић и други који су уништавали Србију радили послужило је као списак шта не треба радити. Списак њихових пројеката био је списак за пропаст Србије и све оно што су радили за директну последицу је имало урушавање и понижавање Србије.

Србија подигнуте главе и крупним корацима иде напред. Пут је јасан и свима видљив, трасирао га је Александар Вучић. Нема тајни и лажних обећања, нема ништа у позадини, нема ништа у загради. За тај пут гласа већинска Србија и за тај пут Александар Вучић има апсолутну подршку! – наводи др Бобан Бирманчевић.

0 коментар
2

Прочитајте још

Оставите коментар