fbpx

Бирманчевић: Шапчани знају ко је Зеленовић – манипулатор и губитник свих избора

Др Бобан Бирманчевић

Поштовани грађани 100 пута поновљене неистине и лажи неће постати истина и поред сталних покушаја бившег градоначелника Шапца Небојише Зеленовића и малог броја његових присталица да промене истину сталним понављањем лажи!

Сви знају ко је блокирао мост на реци Сави у Шапцу и које покушао да заустави грађане који су кренули на рођендан своје странке у Београд. Батинали су Зеленовићеви јуришници а у болници су завршили чланови Српске напредне странке. Сцене насиља су биле режиране од Зеленовића и то је једина истина са моста на Сави.

Апсолутно нико није добио посао у јавним предузећима града Шапца а да је то последица дешавање на мосту, ни пре ни после тих немилих сцена. Нису се потрудили ни да утврде радна места људи које прозивају само зато што нису хтели да блокирају своје суграђане са њима и што су хтели да прођу преко моста у Београд. У јавним предузећима од промене власти 2020. године запошљавају се људи искључиво у складу са законом и то је још једна истина из града на Сави.

Време страначког запошљавања завршено је са одласком Зеленовића са политичке сцене у Шапцу. Управо је по Зеленовићевом налогу од 2014. до 2020. године запослене су десетине људи без иједног одобрења комисије за запошљавање Владе Републике Србије, запослен ветеринарски техничар у Дому здравља Шабац а закуп земљишта је плаћан печеним прасићима…

Нису Зеленовић и екипа жртве, како све време желе да се прикажу, већ лажне демократе и лажни борци за „Зелену Србију“ и још већи борци за претварање лажи у истину. И можда и могу да преваре и изманипулишу још неког у Београду или неком делу Србије али у Шапцу не могу.

Шапчани знају ко је Небојиша Зеленовић, манипулатор и губитник последњих локалних, републичких и председничких избора у Шапцу!

Само 3745 Шапчана подржало је кандидата Небојише Зеленовића за председника Србије, 5,92 одсто.

Кандидата Српске напредне странке Александра Вучића подржало је 36995 Шапчана, 58,4 одсто. 

Знају они добро истину о дешавањима на мосту и истину ко је ко у Шапцу и ко је ко у Србији!

Истина је само једна!

Повереник Градског одбора СНС у Шапцу и народни посланик др Бобан Бирманчевић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар