Бирманчевић: Поносно стојим иза председника Вучића

Бобан Бирманчевић

Међу ретким смо државама које су дале прави одговор на кризу изазвану короном, глобалним проблемом, највећим од Другог светског рата. Тај одговор је Александар Вучић претворио у нову прилику и реализацију свих оних пројеката који су били немогућа мисија и деловали су као бајка, али у време Александра Вучића они су стварност – рекао је др Бобан Бирманчевић, народни посланик групе “Александар Вучић – За нашу децу” на Тринаестој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије на којој је разматран Предлог Закона о заштити пословне тајне.

– Ти пројекти и уговори који се већ сада реализују и који су у плану да се реализују траже да заштитимо пословну тајну. Питање је како и где је мера између пословне тајне и где је граница између пословне тајне и оне тајне која се може изнети. Пословна тајна која се везује за Драгана Ђиласа, није пословна тајна, то је крађа. Када неко злоупотреби државу, треба да одговара. Ако није било довољно доказа за суд, било је довољно доказа за грађане. Грађани су му пресудили кратко и јасно и то је доживотна пресуда за Драгана Ђиласа и ту лоповску екипу – нагласио је др Бирманчевић.

Како је додао, док Драган Ђилас, Вук Јеремић, Небојша Зеленовић, Бошко Обрадовић обилазе стране амбасаде и кроз њихове медије покушавају да пласирају неистине, председник Александар Вучић обилази Србију и пита грађане шта је оно што држава њима може да уради и како да им помогне. Нико нема чаробни штапић и нико не може урадити нешто за 20 дана или два месеца или две године. Све има свој редослед и све има свој приоритет. Али управо одговор на сва питања је у томе да председник дође код сваког грађанина и да пита да ли му треба нешто и како може да као председник помогне.

– Пројекат “2021–2025” ће дати одговоре на сва питања и реализовати све оно што је обећано. Оно чиме се поносим, и то је једноставно тако, је управо што сам припадник странке чији је председник, а у исто време и председник Србије, пре неколико дана изјавио да је спреман да жртвује и себе и своју главу – “Главу дајем, Србију не дајем”. То је рекао Александар Вучић, и то је сигурно тако. Ја поносно стојим иза таквог човека. Оно што други нису могли, а то је да управо кажу оно што су радили, а радили су све оно што није добро и што није у интересу грађана Србије – истакао је др Бирманчевић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар