Бирманчевић: Подмукли, погани ударци Ђиласових плаћеника

Бобан Бирманчевић (Фото: Принтскрин)

Не смирују се Ђиласови плаћеници у напорима да исцртавањем мете на Данилу Вучићу призову највеће зло. „Грех“ Данила Вучића је у томе што је син председника Србије. Ништа више председнику не могу да ураде осим да ударе најниже и најподлије. У неописивој мржњи одавно су престали да обраћају пажњу где је граница између слободе говора и критике с једне стране, и говора мржње и позива на убиство с друге стране – истиче народни посланик у Скупштини Републике Србије др Бобан Бирманчевић.

Јадно, бедно, кукавички, подмукло, погано, сакривени иза новца Драгана Ђиласа, свог финансијера који је тај исти новац покрао од сопственог народа. Без трунке обзира, морала, новинарске етике, крвожедни, покварени, овај талог нашег друштва који се свакодневно позива на људска права и демократију, подједнако жустро призива смрт сина свог политичког неистомишљеника. Наводе на смрт другог човека!

Чудим се сада како је Србија и преживела током 12 година владавине ових несрећних људи. Јадна је била ова наша земља под палицом ових што мисле да су независни, слободни, антифашисти и борци за људска права. Брине ме што се све ово наставља. Што су изгубили додир са стварношћу, што се не оглашавају ни удружења новинара, али ни невладине организације. Ни речи! Нико од њих ни да осуди, да им скрене пажњу да престану, да укаже да су претерали. И међу опозиционим политичарима има родитеља. Ћуте! Јер, најлакше је ударити по Данилу Вучићу. 

Позивам, апелујем и молим надлежне органе да ово престане! Овде није реч о медијским слободама, већ је реч о криминалцима који се крију иза таквих слобода. Надлежни морају да учине све да пронађу и процесуирају, првенствено налогодавце оваквих напада на породицу председника Александра Вучића. Што пре! – наглашава народни посланик др Бобан Бирманчевић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар