Бирманчевић: Неуспели игроказ Душана Туфегџића (ВИДЕО)

Душан Туфегџић, одборник у Скупштини града Шапца са листе лажног еколога Небојше Зеленовића, својим суботњим наступом на шабачком мосту, само дан пред Референдум, покушао је да смишљеним игроказом обмане јавност на штету угледа Српске напредне странке – сматра др Бобан Бирманчевић, повереник Градског одбора СНС-а у Шапцу и народни посланик.

– Представа коју су  Туфегџић и  његова групација  у суботу одиграли   није добила одјек који су они очекивали,  па се господин  Туфегџић данас  са својим сарадницама обрео испред Председништва  ни мање ни више да настави са својом представом.  Друга епизода испред Председништва. Оно што је приметно то је да је дошао шепајући  на једну ногу. Када је пошао од Председништва назад  ка Шапцу заборавио је да шепа. Мислим да је у овој представи у журби заборавио да понесе  и крагну. Али оно што је набитније у целој овој причи  то је да  њихове представе неће  никога обманути. Грађани Шапца знају  шта се десило у суботу – рекао је др Бобан Бирманчевић.

Овакви и слични наступи припадника опозиције у последње време само су очајнички  покушај да се преокрене народна воља која је  на страни Српске напредне странке  и председника Србије Александра Вучића, истакао  је др Бобан Бирманчевић.

– Нису у томе успели. 40.321  грађанин Шапца, у недељу, изашао  је на бирачка места и одреаговао на прави начин. Подржао референдум, изјаснио се да правосуђе у Србији буде независније, самосталније и још успешније. Оно што  њима смета то је да о њима нити ко мисли  нити ће мислити. У наредном периоду можемо очекивати још покушаја да се на њих скрене пажња. Наравно, те њихове епизоде осуђене су на  пропаст јер  нико им ништа не верује. Лажне демократе, лажни борци за зелену Србију  нигде више не пролазе. Зеленовић више и не покушава. Бар је одустао. Очекујемо нове епизоде али  нису гледане и нико их неће подржати а камо ли гласати – додао је Бирманчевић.

Грађани Шапца нису насели на Туфегџићеве  провокације што је показао и недељни  референдум.

– Оно што су грађани Шапца урадили у недељу  за сваку је похвалу. Хвала грађанима Шапца на великој излазности, на предузетим  корацима. Више од 40 одсто грађана Шапца подржало је референдум, изјаснило се и дало једно велико „ДА“ за самосталније и независније  правосуђе и  тужилаштво у Србији. Још једно веће „ДА“ дали су политици Александра Вучића и Српске напредне странке.

Оља Гавриловић

Погледајте и комплетан видео прилог.

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар