fbpx

Бирманчевић: Нехумано је и неукусно користити трагедије за политичко обрачунавање

Бобан Бирманчевић

Поводом најаве опозиционих странака да ће у понедељак одржати протест испред зграде Народне Скупштине Републике Србије, огласио се и Бобан Бирманчевић, члан Главног одбора СНС:

„Нехумано је и у најмању руку неукусно користити трагедије за политичко обрачунавање. Такозвани опозиционари немају елементарне људскости да помисле на то колико родитеља је данас сахранило своју децу. Колико ђака који су сведочили погибијама својих другова тражи храбрости да поново седне у школске клупе. Тужни скупови подршке организују се свуда по Србији, а опозиционари најављују митинге. Свугде за себе виде прилику. Сачекајте мало, колеге политичари. Сачекајте да се приберу унесрећени који су изгубили најмилије. Нису странке најважније, није странчарење изнад живота.

Србија ће, сигуран сам, из ових трагичних дана изаћи боља и храбрија. Са Владом Србије и председником Александром Вучићем, тражићемо и пронаћи начин да пребродимо зло и кренемо даље. А ви несрећни опозициони лидери, не брините. Биће још избора и прилика да се покажете колико сте јаки. Показаћете и у понедељак ваше право, језиво, лице, а народ вас већ одлично зна – ви сте највећа срамота Србије“.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ СНС

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар