Бирманчевић: Не оскудева Зеленовић у сновиђењима, али му нико више не верује

Бобан Бирманчевић

И након толико година у политици, бивши градоначелник Шапца никако да схвати да је услов свих услова за успешну политичку каријеру, поверење које задобије у јавности. Небојша Зеленовић, не само што је лагао и обмањивао своје суграђане, већ је изиграо поверење и опозиционих другара. Рекао је да неће изаћи на локалне изборе, па изашао. И изгубио убедљиво. Али не одустаје од покушаја да се наметне као лидер српске опозиције. Макар и кроз организације које имају чланова да их једва побројиш на прсте једне руке, истиче народни посланик у Скупштини Србије др Бобан Бирманчевић.

Постало је жалосно гледати Небојшу Зеленовића како се копрца у очајничкој жељи да буде некакав политички фактор у Србији. Можда и градоначелник Београда, па и председник државе. Ко ће га знати? У Шапцу је ретко. Свој град је одбацио с презиром оног тренутка када су му Шапчани јасно на изборима рекли да је доста са крађом њиховог новца. Народ који се успротивио пљачки од стране Зеленовића и његових малобројних следбеника, за овог Шапчанина су криминалци.

Сада бивши градоначелник лута Србијом и лаже као што је лагао за време свог мандата у родном граду. Проповеда о некакве три тачке којима је дефинисао своју наизглед нову политику, а одмах је пао на првој – нови људи у политици који немају терет прошлости. Драги грађани Србије, желим да вас подсетим да је Небојша Зеленовић први и једини градоначелник у нашој земљи који је осуђен због ненаменски потрошених пет милиона евра из буџета града Шапца. О његовој незајажљивости Шапчани вам месецима могу говорити.

Не оскудева Небојша Зеленовић ни у бујној машти. У сновиђењима, избори у Шапцу још увек нису завршени, а он је и даље градоначелник. У изгнанству. И сада сазива по Србији савезнике како би му помогли да се 6. јуна у операцији “Акција” искрца на место његове чежње. Бивши градоначелниче, твоје лажи, манипулација и игрице нигде не пролазе. Сви одлично знају да са тобом није пријатно радити. Или ћеш слагати или украсти или и једно и друго. Зато те неће ни твоји саборци са којима си ономад разваљивао по Београду.

Нико више не верује Небојши Зеленовићу – наглашава народни посланик др Бобан Бирманчевић, који је и повереник Градског одбора СНС-а у Шапцу.

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар