Бирманчевић: Манипулацијама и лажима Зеленовић показује безобразлук

Бобан Бирманчевић

Од укупно 45 сеоских месних заједница у 42 нема ни метра водоводне и канализационе мреже. Питам се, да ли бивши градоначелник Шапца осећа трунку одговорности за ову муку наших суграђана? Очигледно да је Небојшу Зеленовића баш брига, јер тврди да је то немогуће урадити . А опет, у хистеричном испаду на својој конференцији за новинаре каже да је у селима једино могуће направити квалитетну прераду отпадних вода.

Група којој припада Небојша Зеленовић, а која је Шабац 20 година држала у заточеништву личних амбиција, имала је и више него довољно времена да уради ово о чему бивши градоначелник говори. Али нису. Да ли због неспособности, што ће њима остати мање новца или једноставно нису желели да се замарају, неважно је. А онда се унервозио када је видео да је држава решена да омогући сеоском становништву квалитетну воду и функционалну канализацију.

Да ли Небојша Зеленовић зна да у сеоским основним школама деца немају пијаћу воду? Чини ми се да га ни то није дотицало, јер је имао важнија посла око асфалтирања већ асфалтираних улица и фарбања бетона у строгом центру града. Слажем се са Зеленовићем да грађани Шапца заслужују истину и зато га поново јавно позивам да одговори на питање где је пет милиона евра из буџета града Шапца због којих се ишло и на суд?

Док путује Србијом и под плаштом еколога смишља како народ у другим градовима да изманипулише и слаже, питам се да ли Небојша Зеленовић зна да му нико не верује и да га гледају као чудо невиђено које је вешто избегло затвор због покрадених пара својих суграђана? Критика опозиције је пожељна, али ако неко ко је био годинама на власти и имао године да реши поједина питања то није учинио, већ сада за своје пропусте криви нову власт, то није критика већ безобразлук – наводи се у данашњем саопштењу за јавност народног посланика у Скупштини Србије др Бобана Бирманчевића.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар