Бесплатан градски и приградски превоз за све Шапчане са 65 година и старије (ВИДЕО)

(Фото: Принтскрин)

Сви Шапчани са 65 година и старији имаће убудуће бесплатан градски и приградски превоз, одлучено је данас на седници Градског већа.

– То је нешто што смо годинама обећавали, а сада су створени услови за реализацију. Ово је једна од круцијалних одлука, јер ће наши суграђани, без било каквих финансијских издатака, моћи ће да се возе са једног на други крај града, и то у неограниченом броју полазака, и да користе услуге приватног партнера, који је са градском управом потписао уговор о јавно-приватном партнерству, а то је „Дуга“ Петловача – истакао је градоначелник др Александар Пајић.

Поред ове одлуке, на двеном реду Градског већа био је и ребаланс буџета, којим су утврђени приходи већи од планираних за око 280 милиона до краја календарске године, што је веома добра вест. Ребаланс ће се наћи пред одборницима на првој наредној седници Скупштине града. Погледајте и наш видео прилог.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар