fbpx

Асфалтирање у Грушићу под Цером на добробит вредних земљорадника (ГАЛЕРИЈА / ВИДЕО)

У поцерском селу Грушићу у току је асфалтирање локалних путева. Тренутно се ради на деонице у дужини од 2,1 километар, а вредност ових радова је 18,2 милиона динара и финансира их Град Шабац. Тешко је поверовати, али овај пут до сада никада није имао асфалти покривач.

– Асфалтирамо пут, на који су мештани Грушића дуго чекали, а који је од изузетне важности, пре свега због вредних домаћина, али и младих људи који су остали на селу. Ово село познато је по производњи јагода којима креће сезона. Мештани Грушића сада ће новим путем моћи лакше да обављају своје послове и да имају услове достојне 21. века – рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић, који је данас обишао радова.

Он је истакао да нова актуелна локална самоуправа жели да омогућимо нормалан живот и онима који су удаљени од града.

– Обећали смо да ниједно место у Мачви, Поцерини и Посавотамнави неће бити заборављено. Сада делима то обећање испуњавамо. Од Шапца стварамо град будућности – нагласио је градоначелник Пајић.

Погледајте и видео прилог.

(Фото: Град Шабац / Видео: ТВ Коперникус)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар