Асфалтирање у Богосавцу завршено у року, бржа веза са Липолистом (ГАЛЕРИЈА)

У Богосавцу су завршени радови на асфалтирању дела Поцерске улице у дужини од 250 метара (стари пут за Маове) и наставка улице Првог маја, према путу ка Липолисту, у дужини од 110 метара. У априлу 2020. године Република Србија финансирала је 2,4 километра пута ка Липолисту. Оно што је јако значајно је да овај пут кроз Богосавацпредставља најближу асфалтну везу ка Шапцу становницима Липолиста, Петковице и Беле Реке.

Кроз Богосавац је, такође, урађен и нов пут на деоници Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра који је најавио и отворио председник Вучић.

– Путеви спајају људе, а показују и колико је Шабац спојен са својом државом. Делима се доказује подршка Шапцу од председника Вучића и министара у Влади РС. У разговору са мештанима Богосавца чули смо њихове потребе и настојаћемо да их остваримо. Обићи ћемо сва места на територији нашег града и трудити се да помогнемо мештанима свих села! Крупним корацима идемо напред! Шабац ће бити Град будућности – истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић, који је са сарадницима данас обишао завршетак радова.

(Фотографије: Град Шабац)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар