fbpx

Асфалтиране три улице у Корману (ГАЛЕРИЈА)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао je завршне радове на асфалтирању три улице у Корману укупне дужине два километра. Радови на асфалтирању улица у Корману финансирани су из буџета града Шапца и износе 16,5 милиона динара. Градоначелник Пајић истакао је да ниједно место у Мачви, Поцерини и Посавотамнави неће бити заборављено.

,,Када сам дошао на функцију градоначелника Шапца, обећао сам да ниједно место неће бити заборављено. Све што је потребно за испуњење обећања је стрпљења грађана. Мештани Кормана дуго година су чекали на метар асфалтираног пута. Сада када видим осмехе на лицима ових људи, знам да наш посао даје добре резултате. Нарочито ми је драго када видим да у овом селу има доста младих, једна породица има чак шесторо деце. Ови људи више неће ходати по прашини и блату, него по асфалту. Путна инфраструктура је неопходна за нормалне услове живота. Након Кормана, нов асфалт добиће и мештани Петловаче. Улагаћемо у наша села, јер без села нема ни живота у граду”, рекао је градоначелник Пајић.

Жељана Пантелић, председница Савета МЗ Корман истакла је да су ове улице од изузетног значаја за све мештане Кормана, јер се ту налазе школа, спортски терен, хладњача за откуп воћа и поврћа, сеоско гробље.

,,У Корману је коначно решен дугогодишњи проблем. Урађене су три улице у селу, Радничка, Колубарска и Краља Петра I. Ове путеве користе сви мештани Кормана. Заиста смо захвални како Градској управи, тако и Јавном предузећу ,,Инфраструктура Шабац” на разумевању и помоћи. Сигурни смо да је ово само почетак добре сарадње која ће се наставити и у наредном периоду”, казала је Жељана Пантелић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар