Маловић: Апсолутна победа кандитата СНС за савете месних заједница у Шапцу

Бранислав Маловић

У пет месних заједница на територији града Шапца данас су одржани избори за савете месних заједница. Бирачка места су отворена у осам сати и бирачи су своје право могли да остваре до 18 часова, а током изборног дана нису забележене никакве неправилности. Од укупно 8.439 уписаних бирача на биралишта је изашло 2.929 бирача, што је 34,71 одсто од укупног бирачког тела на територији тих месних заједница.

– Кандидати које је подржала Српска напредна странка освојили су свих 43 мандата и још једном показали колико поверење тренутно уживају у бирачком телу. У поређењу са изборима за месне заједнице који су одржани 2017. године када је СНС освојио 30 мандата данас су освојени апсолутно сви мандати – изјавио је Бранислав Маловић, члан председништва СНС и координатор странке за Колубарско-Мачвански округ.

– Након потрошених година под влашћу лажног еколога Небојше Зеленовића, пљачкашких приватизација најуспешнијих шабачких фирми од стране његовог ментора Душана Петровића, богаћења огромног броја њима блиских појединаца који су са друштвених маргина данас постали неки од најбогатијих Шапчана, коначно је дошао тренутак да одговорна и поштена локална власт поведе Шабац путем развоја и просперитета уз огромну подршку владе републике Србије и председника државе Александра Вучића. Хвала свим Шапчанима који су данас изашли на изборе за савете месних заједница и показали још једном ко ужива њихово поверење – изјавио је на крају Маловић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар