fbpx

Апсолутна победа кандидата које је подржала Српска напредана странка – 470:0!

Александар Пајић, Бобан Бирманчевић и Радивој Мићић

У 56 месних заједница на територији града Шапца, у недељу 19. јуна, одржани су избори за савете Месних заједница. Право гласа имало је 92.132 грађана, а они су могли да се изјасне на 57 бирачких места. На овим грађанским изборима, кандидати које је подржала Српска напредна странка, од укупно 470 мандата освојили су апсолутно сваки мандат!

– Иако су избори за савете месних заједница грађански и на њима могу да учествују сви, комплетна опозиција предвођена Небојшом Зеленовићем и Драгорадом Томићем подржала је пуну листу кандидата у МЗ Шеварице где су потучени до ногу и то резултатом 9:0. Уједињена опозиција је наступила у овој месној заједници очекујући сигуран тријумф, водећи најпрљавију могућу кампању и чак су уз чланове бирачких одбора имали и своје посматраче што им опет није помогло и доживели су потпуни фијаско – рекао је вечерас повереник ГО СНС-а у Шапцу др Бобан Бирманчевић.

У обраћању новинарима у седишту ГО СНС-а у Шапцу, а након сумрања резултата данашњих избора, Бирманчевић је истакао да на подручју града „не постоји више ниједна месна заједница којом ће руководити кандидати које је подржавао Небојша Зеленовић“.

Како је још наведено, Градски одбор СНС-а у Шапцу захваљује суграђанима што су искористили своје право изјашњавања и изашли на изборе за савете месних заједница.

– У наредном периоду, у сарадњи са свима вама, наставићемо да радимо на побољшању животних услова свих грађана и решавању горућих проблема са којима се суочавају у својим срединама. Захваљујући одговорној политици коју спроводи наш председник Александар Вучић као и Влада Републике Србије, Шабац је лепше место за живот свих наших суграђана, а који су овим резултатом показали недвосмислено да верују у све оно што се спроводи како на државном, тако и локалном нивоу – закључено је вечерас је у обраћању медијама повереника ГО СНС-а др Александра Пајића, др Бобана Бирманчевића и Радивоја Мићића.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар