Адвокат каменовао колону! Ево доказа да су Ђиласовци изазвали насиље у Шапцу (ВИДЕО)

Владимир Терзић, потпредседник локалног опозиционог покрета „Буђење“ и адвокат Владимира Вулетића, бесно је гађао каменицом колону аутомобила и аутобуса који су покушавали да прођу преко шабачког моста. Поред њега стоје блиски сарадници Небојше Зеленовића – Божидар Катић и Салко Карадаревић, чланови Градског већа у бившој власти, а у свему томе активно учествује и такође смењени градоначелник Зеленовић.

Праве хаос, па се онда жале! Ово је доказ да су ЂИЛАСОВЦИ ЈУЧЕ ИЗАЗИВАЛИ НАСИЉЕ на улицама Шапца! На снимку до којег је дошла редакција Информера, јасно се види да насиље изазивају они који су и учесници протеста, преноси овај лист.

Јуче су у Шапцу ђиласовски хулигани крвнички напали радника који је бранио своју имовину. Ипак, на ђиласовској Н1 вест у којој је багериста, радећи свој посао, штитио имовину своје фирме која му обезбеђује егзистенцију, представљена је као да је радник крив што није могао да прође од групе хулигана која је блокирала саобраћај.

Ипак, као и увек, ђиласовски медији су изврнули истину, те покушавају да поштене грађане представе као хулигане.

Како се на снимку до којег је редакција Информера дошла јасно се види да су насиље изазивали учесници протеста – Владимир Терзић, потпредседник локлног опозиционог покрета „Буђење“ и адвокат Владимира Вулетића, бесно је гађао каменицом колону аутомобила и аутобуса који су покушаали да прођу преко моста. Поред њега стоје блиски сарадници Небојше Зеленовића – Божидар Катић и Салко Карадаревић, чланови Градског већа у бившој власти, а у свему томе активно учествује и такође смењени градоначелник Зеленовић.

На многим аутобусима су полупани прозори и само су пуком срећом грађани остали неозлеђени. Пратите линк и погледајте изворни прилог и видео на порталу листа Информер.

(Фото: Принтскрин)

0 коментар
1

Прочитајте још

Оставите коментар