Шабац – град будућности у визији Србије председника Вучића

(Фото: buducnostsrbijeav)

Председник Републике Србије Александар Вучић лауреат је овогодишње Априлске награде, највећег градског признања које је установљено поводом 22. априла Дана Шапца. Председнику су додељени кључеви града и Повеља почасног грађанина, а у образложењу одлуке коју је донела комисија на челу са градоначелником др Александром Пајићем наведено је:

„Александар Вучић изабран је за председника Републике Србије након победе на председничким изборима одржаним 2. априла 2017. године. За време актуелног мандата председника Вучића, Србија је направила значајне искораке у различитим сегментима друштвеног живота који су од значаја са живот њеног становништва. Његова визија Србије обухвата економски обновљену, уређену, модерну европску државу, регионалног лидера у економији, политици, инфраструктури, енергетици, стабилности сваке врсте, афирмацији људских права и слобода, али и у образовању, култури, науци, просвећености, спорту и наталитету. Успешна и јака Србија почетни је предуслов да и Шабац у наредним годинама постане – Град будућности.“

Поред председника Србије Александра Вучића, Априлску награду и кључеве града добили су и секретар Удружења параплегичара Мачванског округа Славиша Савић, Општа болница “Др Лаза Лазаревић”, Дом здравља “Др Драга Љочић“, Завод да јавно здравље Шабац и породица Јадрановић из Добрића код Шапца.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар