Четврт века ТОШ-а

Обележавање јубилеја искоришћено је најаву планова за наредни период

Туристичка организација града Шапца, обележава 25. годишњицу постојања и рада. Планови организације за наредни период представљени су јавности на конференцији посвећеној овом значајном јубилеју.

Туристичка организација Шапца, основана пре тачно четврт века, током година постала је препознатљиви промотер туристичке понуде и потенцијала овог дела западне Србије. Од скромних почетака у хотелу Слобода до данас, 25 година рада на промоцији туризма обележава и самостални стручни сарадник Жика Опанковић.

– Сведок сам настајања Туристичке организације те 1996. године. Мењала су се времена, пролазиле године, а ми постајали већи и препознатљивији – наводи Опанковић.

Обележавање јубилеја искоришћено је и као најава планова за наредни период. Сумирамо урађено и планирамо будућност. – Преко 20 манифестацијсе организују у Шапцу, трудићемо се да их учинимо још бољим, као и да у календар догађаја уврстимо неке нове садржаје – каже Нађа Глигорић, в.д. директора Туристичке организације Шапца.

Из Градске управе обећавају пуну подршку раду ТОШ-а, свесни важности промоције града Шапца у области туризма и могућности које ова делатност пружа.

– Наставићемо да стварамо здрав дух у граду и леп амбијент за живот, и самим тим да задржимо ту препознатљивост коју Шабац има – истиче члан Градског већа задужен за туризам Јован Ћирић.

На конференцији медије, организованој поводом јубилеја, који су, како истичу у Туристичкој организацији, важан партнер у свим њиховим активностима, приказан је промотивни филм „Добродошли, у Шапцу сте увек први!“. То је, уједно, и порука којом организација наставља рад на промоцији града и мапирању његових туристичких потенцијала.

Славица Гајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар